Prezentări


Modificarea structurii unei diagrame

Dacă aveţi un grafic realizat şi doriţi modificarea anumitor date va trebui sa editaţi graficul. Acest lucru se realizează, prin apelarea funcţiei Chart Object (Obiect Diagramă) - Edit (Editare), din meniul derulant apărut, după ce aţi dat clic dreapta pe graficul pe care doriţi să-l modificaţi. Pe ecran va aparea fereastra de editare în care puteţi modifica datele.

Obs. Puteţi edita un grafic şi prin dublu clic pe acesta.

Modificarea culorii de umplere a unui grafic

După editarea graficului puteţi modifica culoarea de umplere a graficului. Aveţi două modalităţi ce vă permit să modificaţi culoarea de umplere a graficului.

Prima posibilitate este alegerea funcţiei Format Chart Area, din meniul apărut, după ce aţi dat clic dreapta pe graficul căruia doriţi să îi modificaţi culoarea. Această opţiune va deschide fereastra Format Chart Area în care vă alegeţi culoarea dorită.

O modalitate mai rapidă de modificare a culorii unui grafic este apăsarea butonului existent pe bara de instrumente a aplicaţiei. Dar nu uitati, că pentru a modifica culoarea graficului prin această modalitate, va trebui ca graficul să fie selectat.

Modificarea culorii graficului

Pentru a modifica culorile unei serii, din graficul deja definit, daţi clic dreapta pe aceasta şi selectaţi opţiunea Format Data Series. În această fereastră alegeţi culoarea dorită, eventual şi alte opţiuni oferite de meniurile existente în această fereastră.

http://www.referat.ro/referate/Power_Point___grafice_diagrame_3e8dc.htmlCopyright © 2010 Competenţe Digitale