Prezentări


Folosirea "Ajutor"-ului

Caseta Ask a Question, aflată în colţul din dreapta-sus al fiecărei aplicaţii Office, reprezintă cea mai simplă cale de a obţine rapid ajutor.

Tastaţi întrebarea, bazată pe cuvinte cheie, în caseta Ask a Question. După aceea, apăsaţi tasta Enter. Va fi efectuată o căutare în sistemul Help iar rezultatele căutării vor apărea în panoul de sarcini Search Results.

În fereastra Help, puteţi utiliza legăturile furnizate, pentru a vă deplasa prin sistemul Help, ca să citiţi mai multe despre respectivul subiect.

Ca să închideţi fereastra Help, executaţi clic pe butonul Close al acesteia (butonul x de culoare neagră).

O altă modalitate de a obţine asistenţă într-o aplicaţie Office o reprezintă utilizarea Asistentului Office. Îi adresaţi o întrebare Asistentului Office, iar acesta vă furnizează legături la diverse subiecte ale sistemului Help.

În mod prestabilit, Asistentul Office este dezactivat. Pentru a-l activa selectaţi Help şi apoi Show the Office Assistant.

Dacă nu mai doriţi ca Asistentul Office să fie prezent în fereastra dumneavoastră de aplicaţie, executaţi clic dreapta pe Office Assistant şi selectaţi Hide.

  

 Copyright © 2010 Competenţe Digitale