word

Editoare de texte
Opţiunea trimitere la fax

Pentru a putea trimite un document deja creat şi salvat către fax se poate folosi opţiunea Send to (Trimitere către) din meniul File (Fişier); în acest mod se va deschide o listă cu diverse opţiuni specifice:

  1. recipient using a Fax modem - către un destinatar utilizând un modem fax
  2. recipient using Internet fax service - către un destinatar utilizând un fax de servicii Internet

1. Serviciul Modem Fax se bazează pe un Fax Wizard (instrument de ajutor de tip "vrăjitor" ce foloseşte un fax); pornind vrăjitorul cu butonul Next se vor urmări şi completa toate etapele de lucru până la apăsarea butonului Finish - se va obţine un document specific:

Fereastra document obţinută poate arăta şi astfel (în funcţie de cerinţele personale):

2. Serviciile fax disponibile Internet se aplică la: Microsoft Office Excel 2003, PowerPoint 2003, Word 2003.

Serviciile fax le permit clienţilor Microsoft Office 2003 să trimită şi să primească faxuri prin Internet, direct din aplicaţiile Office.

Ca servicii fax disponibile prin Internet pot exemplifica:

1. eFax asigură trimiterea/primirea faxurilor din toate aplicaţiile Microsoft Office, utilizând conexiunea dvs. Internet. Faxurile vin ca ataşări la poşta electronică. Încercaţi gratuit acest serviciu timp de 30 de zile. Pentru a beneficia de acest serviciu trebuie să vă abonaţi.
2. Serviciul Venali vă permite să trimiteţi şi să primiţi faxuri direct de la Microsoft Office fără să fie nevoie de un aparat de fax sau de o linie separată de fax. Selectaţi un cod zonal pentru numărul individual de fax şi primiţi faxuri direct în Inbox sau trimiteţi faxuri prin Venali din orice aplicaţie Microsoft, direct de pe desktop. Abonaţi-vă la serviciul fax Venali (în limba engleză) pentru servicii complete pe o perioadă stabilită.

material realizat de profesor Cioroianu Iulian Marian

 Copyright © 2010 Competenţe Digitale